Ravinuoret - Keitä me olemme

Olemme Kuopion raviradan alainen nuorisotoimija, joka järjestää erilaista toimintaa lapsille ja nuorille raviradalla. Toimintaamme kuuluu kerhot, eritasoiset kurssit, leirit ja ponisynttärit sekä kysyttäessä talutusratsastukset/ -ajelutukset ja keppariradat eri tapahtumiin.

Järjestämme keppari- ja ponikerhoja, alkeiskursseja, jatkokurssi I ja II:sta, valmennuskursseja sekä vanhempi ja lapsikursseja. Kesäisin ja loma-aikaan ponileirejä. Lisäksi eri ryhmille, kuten polttariporukoille, räätälöityjä tilaustoimintoja. Toimintoja ohjaa koulutetut ohjaajat ja asiakastyöskentelyyn sopivat ponit ja hevoset.

Ravinuoret

Nuorille ja kilpailijoille

Työllistämme ja koulutamme nuoria niin lasten ja nuorten ohjaustehtäviin kerhoihin, kursseille ja leireille kuin raviradan muihin tehtäviin raviaikana. Tästä voit kysyä lisää p. 044-749 7477 tai nina.vaisanen@kuopionravirata.fi

Lisäksi järjestämme nuorten iltoja, retkiä ja valmennuspäiviä sekä ponihiittejä kysynnän mukaan.

Nuortenillat 2019 - 2020 (tauolla toistaiseksi)

Nuortenillat järjestetään noin kerran kuukaudessa iltaisin, viikolla tai viikonloppuisin ja on suunnattu yli 12 vuotiaille nuorille. Ohjelma tarkentuu toiveiden mukaan lautapeleistä poneilla/hevosilla ajamiseen. Kysy lisää p. 044-749 7477
 

Nuoret palkitsevat ponilähdöt sekä pitävät poniratsastusta tai ajelutusta Kuopion raveissa. Lisäksi meidän iloiset ohjaajat löydät kaikista raveistamme (pl. Lounasravit) lasten leikkihuone Muksulasta. Isoimmissa raveissa järjestämme tekemistä myös meidän Nuorten pisteellä totohallissa katsomon keskikerroksessa. 

 

Kutsu meidät tapahtumaasi

PONIEN HOITOA, RATSASTUSTA, AJELUA, KEPPARIESTEKISAA

Kuopion Ravinuoret tulevat tapahtumaasi ponien ja keppareiden kera. Parin tunnin aikana ehtii tekemään monenlaista. Nämä ponit hurmaavat ja antavat elämyksiä vauvasta vaariin. Hinta alk. 80 € + matkakulut. 

Kysy lisää! 

Yhteystiedot

Kuopin Ravinuorten Facebook
Kuopion Ravinuorten Instagram

Voit olla meihin yhteydessä joko soittamalla p. 044-749 7477 tai sähköpostilla nina.vaisanen@kuopionravirata.fi. 

Käyntiosoite raviradalle: Puikkarintie 41, Sorsasalo

Laskutus

Löydät meidät myös facebookista ja Instagramista Kuopion Ravinuoret, päivitämme sinne aina ensimmäisenä tulevat tapahtumat, joten kannattaa seurata.

Tervetuloa Kuopion raviradalle!