Ohjaajat, ponit ja hevoset

Ohjaajat

Heini Korhonen: Olen Kuopion Raviradan nuorisovastaava. Järjestän yhdessä ohjaajien kanssa poni- ja kepparikerhoja, kursseja, leirejä ja nuorteniltoja sekä ponisynttäreitä, tapahtumia ja retkiä asiakasryhmien toiveiden mukaan. Olen pienestä asti ollut hevosten kanssa tekemisissä ensin ratsastuksen ja sittemmin raviurheilun parissa. Ja toiminut lasten ja nuorten kanssa useamman vuoden ja pidän siitä kovasti. Koulutan nykyään myös Suomen Hippoksen ohjaajat.  

 

Inga Korhonen: Olen tutustunut raviurheiluun jo lapsena käydessäni hoitamassa ravihevosia. Hevoset ovat erityisen tärkeitä elämässäni ja siksi haluan toimia niiden kanssa päivittäin. Olen sosiaalipedagogisen hevostoiminnanohjaaja. Ohjaan niin lapsia, nuoria, työikäisiä kuin erityisryhmiäkin hevosten kanssa työskentelyyn. Olen ollut järjestämässä Kuopion Ravinuorten leiri-, ja kerhotoimintaa Sorsasalossa usean vuoden ajan. Parasta poneissa on niiden reipas asenne. 

 

Lisäksi meillä on nuoria ohjaajia ravien aikaan Muksulassa sekä muissa tapahtumissa ja leireillä ponien kera. 

 

Ponit ja hevoset

Bäckdalens Shakina "Salli"  

Tamma s. 31.5.2006 , Shetlannin poni  

Salli on söpö ja kiltti, mutta erittäin päättäväinen poni, varsinainen  Polle-poni. Sallin kanssa on helppo harjoitella harjaamista ja letittämiseen riittää harjajouhia. Ajaminen onnistuu ja leveä selkä takaa turvallisen ratsastelun. Sallilla on nuoruudessa ajettu muutama startti ja Salli on toiminut ratsuna Outisen ratsastuskeskuksella. Erityisesti Salli pitää herkkuyllätyksistä. Salli osallistuu kerhoihin, ponisynttäreihin, leireille ja kursseille. 


  

A.R. Solina "Solina"  

Tamma s. 23.5.2007, Shetlannin poni   

Solina on reipas entinen raviponi, jolla on ajettu 93 starttia. Solina on ollut usealla P-korttikurssilla ja on herkkä poni ohjastaa. Radalla ajaessa vauhti saattaa joskus vanhasta muistista kiihtyä ja intoa olisi juosta. Solinalla on myös ratsasteltu ja se on ollut monessa toiminnassa mukana jo useamman vuoden ajan. 


 

Mountain Lovely "Lalla" 

Tamma s. 8.6.2008, Lämminverinen ravihevonen   

Lalla/Laila on entinen ravihevonen, jolla on ennen ajettu kilpaa. Nykyisin se opettelee opetushevosen virkaa ja on mukana kerhossa ja kaverina. Herkkänä hevosena se seuraa tarkasti ympärillä olevia tapahtumia, mutta on kiltti ja ystävällinen. Lallalla voi myös ratsastaa. Lalla pitää porkkanoista ja heinästä. Lalla asustaa Sallin ja Solinan kanssa samassa pihattotallissa. 

 

Tervetuloa Kuopion raviradalle!