Denason Hangover Opiskelijoiden Ravikunkku vuosimallia 2015

28.04.2015 13:53

Kuopiossa ravattiin maanantaina 27.4. hienot Opiskelijaravit!

Illan huipensi kovatasoinen Ravikunkku 2015-finaali, jossa hammaslääketieteen opiskelijoista koostunut Denason Hangover oli aivan omaa luokkaansa! Voittoaika oli 210 metrin matkalla 26,6 sekuntia, mikä oli todellinen huippusuoritus. Denason Hangoverin joukkueessa kilpailivat ohjastajana Seija Nquyen ja vetäjinä Olli Siirola ja Aki Valkeapää. Voittajajoukkue sai huippusuorituksestaan palkinnoksi 200 euroa "toimintarahaa"... Toiseksi kilpailussa sijoittui lääketieteen opiskelijoiden Harmittomat Halailijat ja kolmanneksi "maalikameran" suurennoksessa pelastusopiston Köyhät Kyykkyyn.

Illan sykähdyttävimmäksi joukkueeksi valittiin finaalista karsiutuneet Ponipojat, joille Sorsasalon kaviouran hiekkapinta tuli karsinnassa valitettavan tutuksi..

Ravikunkun finaali on nähtävissä Fintoton bonusvideoissa osoitteessa http://tototv.icareus.com/web/guest/bonusvideot?fileId=14206091.

Kuopion ravirata onnittelee kaikkia osallistuneita joukkueita sekä tukijoukkoja! Ensi vuonna tavataan jälleen Ravikunkun merkeissä...

 

Ravikunkku 2015-kilpailun maalilamerankuva. Denason Hangover on ylivoimainen ykkönen ja Harmittomat Halailijat selvä kakkonen, mutta kolmannesta sijasta käytiin tiukka kamppailu. "Rintakarvan" mitalla taiston kolmossijasta vei Köyhät Kyykkyyn.

Tervetuloa Kuopion raviradalle!