Vauhtia kevääseen: Sorsasalon Superlauantai 20.5.2017

20.04.2017 15:25

Kevät koittaa ja Kuopion ravien päätapahtuma lähestyy!

Sorsasalon Superlauantaita vietetään 20. toukokuuta klo 13 alkaen. Tarjolla on huikeaa vauhtijuhlaa, sillä järjestämme tänä vuonna Kuopio Stakes -karsinnat ja finaalin sekä T76-ravit, Biofarm Cup -finaalin, Cartivet Meeting -finaalin ja perinteisen Savon Voiman Savo-ajon samana päivänä! Ravipäivän palkintosumma kohoaa yli 200 000 euroon ja Sorsasaloon saapuvat Suomen parhaimmat hevoset ja ykkösohjastajat.

Tapahtumassa teemana on Piha & Puutarha ja esille tulee ihastuttavia kevätuutuuksia - Tule tutustumaan!

Samalla on mahdollista pistää tavarat kiertoon Kevätkirpparilla, joka järjestetään tapahtuman yhteydessä sisä- ja ulkotiloissa. Pöytäpaikan voit lunastaa sisäänpääsylipun hinnalla (10 €). Tiedustelut ja paikkavaraukset:
kirsi.nyyssonen@kuopionravirata.fi tai 040-3000 772

Tapahtumassa on ohjelmaa koko perheelle! Lapset voivat osallistua Kuopion ravinuorten Ponikerhoon ja leikkiä ohjatusti Muksulan uudessa leikkihuoneessa. Tarjolla on myös pientä välipalaa leikkien ohessa.

Kuopion kansaisopiston hevosaiheisen Taidenäyttelyn avajaisia vietetään katsomorakennuksen alakerrassa klo 12.30-13.00. Taiteilijat ovat paikalla tapahtuman aikana, tervetuloa tutustumaan teoksiin!

Ravintolakatsomon pöytäpaikat ovat nyt myynnissä - varaa omasi ajoissa! toimisto@kuopionravirata.fi tai 010-321 5750.

 

 

 

Voit hypätä Ravibussin kyytiin Kuopion keskustasta Maljalahdenkadulta klo 12.45. Paluukyyti raviradalta 15 min. viimeisen lähdön maaliintulon jälkeen.

Sorsasalon Superlauantain jälkeen kannattaa suunnata Kylpylähotelli Rauhalahteen, jossa tanssikansaa viihdyttää Rakkauden ammattilaiset. Myös karaokea tarjolla! Huonevaraukset edullisesti kampanjakoodilla STAKES. Varaukset netistä tai puh. 030 608 30. Esim. 50 €/hlö 2hh, sis. majoituksen, aamiaisen, tanssilipun, kylpylän & kuntosalin.

Tervetuloa vauhdikkaaseen tapahtumaamme!

 

 

Tervetuloa Kuopion raviradalle!