Cartivet Meeting

Cartivet Meeting on HevosSuomen raviratojen oma kilpailusarja lämminverisille. Vuosittain karsinnat kilpaillaan Joensuussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lappeenrannassa, Mikkelissä ja Vieremällä. Finaali ajetaan vuorotellen HevosSuomen raviradoilla ja vuonna 2024 finaalin kilpailupaikkana on Lappee.

Kilpailuohjelma:

Karsinnat

Finaali 21.9.2024 Lappeessa, ykköspalkinto 10 000 €

Kiitos pitkäaikaiselle yhteistyökumppanillemme Biofarmille Cartivet Meeting-kilpailusarjan mahdollistamisesta!

 

CARTIVET MEETING säännöt 

              Joensuun Ravirata Oy (Joensuu), Keski-Suomen Ravirata Oy (Jyväskylä), Kuopion Ravirata Oy (Kuopio), Lappeenrannan Ravirata Oy (Lappeenranta), Mikkelin Ravirata Oy (Mikkeli) ja Ylä-Savon Hippos ry (Vieremä) järjestävät vuosittain Suomen Hippos ry:n hyväksymänä ajankohtana kilpailun pääyhteistyökumppanin mukaan nimetyn kilpailun. Kilpailun nimi voi vaihtua vuosittain. 

2 §              Kilpailuun ovat oikeutettuja osallistumaan 3-vuotiaat ja vanhemmat lämminveriset. 

3 §              Jokainen kilpailun järjestäjärata järjestää karsintalähdön vähintään 2100 metrin ryhmäajona. A-karsintalähtöön (3 kpl) ovat oikeutettuja osallistumaan hevoset, joiden voittosumma on enintään 8 500 € ja B-karsintalähtöön (3 kpl) ovat oikeutettuja osallistumaan hevoset, joiden voittosumma on enintään 26 000 €. Hevosella on koko kilpailusarjan ajan (karsinnat + mahdollinen finaali) voimassa se voittosumma, jolla se pääsi mukaan ensimmäiseen karsintalähtöönsä. Hevonen saa pisteitä karsintalähdöistä seuraavasti: voittaja 35, toinen 20, kolmas 15, neljäs 10, viides 6, kuudes 4, seitsemäs 3 sekä muut hyväksytyn juoksun tehneet 1 piste. Mikäli karsinnoissa kahden tai useamman hevosen välillä tulee tasapääjuoksu, vastaavien sijoitusten pistemäärät jaetaan tasan kyseisten hevosten kesken.

4 §             Loppukilpailu järjestetään vuorovuosina eri järjestäjäradoilla vähintään 2100 metrin tasoitusajona. Loppukilpailuun otetaan kuusitoista (16) hevosta siten, että perusmatkalta lähtee kahdeksan (8) eniten A-karsintalähdöistä pisteitä kerännyttä hevosta ja 20 metrin takamatkalta lähtee kahdeksan (8) eniten B-karsintalähdöistä pisteitä kerännyttä hevosta. Mikäli kahden tai useamman hevosen pistemäärä loppukilpailuun pääsemisen osalta on sama, loppukilpailuun pääsee se, jolla on ollut paras sijoitus karsinnoissa. Jos sijoitukset ovat samat, niin loppukilpailuun pääsevä hevonen arvotaan. Jos loppukilpailuun oikeutettua hevosta ei ilmoiteta loppukilpailuun ennen ilmoittautumisajan päättymistä, siirtyy paikka pistejärjestyksessä seuraavalle, loppukilpailuun ilmoitetulle hevoselle. Loppukilpailun lähtöradat valitaan pistejärjestyksessä. Mikäli pistemäärät ovat tasan, valintajärjestys arvotaan. 

5 §              Kilpailun järjestäjät päättävät vuosittain karsintojen ja loppukilpailun palkintotason. 

6 §             Muilta osin noudatetaan Suomen Hippos ry:n vahvistamia voimassaolevia ravikilpailusääntöjä. 

7 §             Vain kilpailun järjestäjät voivat tehdä muutoksia näihin sääntöihin. Muutokset esitetään Suomen Hippos ry:n hallituksen hyväksyttäväksi. 

 

Joensuun Ravirata Oy, Keski-Suomen Ravirata Oy, Kuopion Ravirata Oy, Lappeenrannan Ravirata Oy, Mikkelin Ravirata Oy ja Ylä-Savon Hippos ry

Tervetuloa Kuopion raviradalle!