Alueen palvelut


Tallikahvio

Tallikahvio palvelee ravien aikana varikkoalueella. Tarjolla noutopöytäruokailu sekä kahviopalvelut isoon ja pieneen nälkään! Ravien aikaan myös grilliherkkuja…


VS Ravintolat

​VS Ravintolat on ravintola-alan moniosaaja yritys. Yrityksellä on laaja catering palvelu sekä lounasravintola toimintaa. Pitopalvelumme toimii asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Asiakkaitamme ovat niin yksityishenkilöt kuin myös yrityksetkin.

www.vsravintolat.fi
catering@vsravintolat.fi
044 744 1402


Valjaskulma

Myymälämme palvelee Kuopion raviradan varikkoalueella. Valikoimassa ravi- ja ratsastustarvikeita edulliseen hintaan. Meiltä myös kengät, naulat, kengitystarvikkeet, rehut ja paljon muuta.

www.valjaskulma.fi
Meidät löydät myös facebookista.

Minna/hevosvaruste 044 317 3577
Pekka/kärrymyynti 0400 378 559


Klinikka

Vankkaa osaamista hevosesi parhaaksi – Hevosklinikka Kuopio

Hevosklinikka Kuopio
Virranniementie 28, 70420 Kuopio
044-7447901
kuopio@hevosklinikka.fi


Ratsastuskeskus ILO on ratsastuskoulu jossa opitaan ilolla!

Lähtökohtamme opeteuksessa ja toiminnassamme on hevosta kunnioittava ja ymmärtävä toimintamalli.ILOssa voit harrastaa, joko perinteisellä vakioratsastustunnilla tai joustoasiakkaana, jolloin valitset itsellesi sopivat ratsastusajat, sekä tunnin teeman.

Ratsastuskeskus ILO 
Puikkarintie 65, 70420 Kuopio

Puh. 045-8720006 
ratsasta@ratsastuskeskusilo.fi

www.ratsastuskeskusilo.fi


Taitotallit - Enemmän kuin ratsastuskoulu! Haluamme tarjota asiakkaillemme paikan missä kehittyä ja nauttia hienosta lajista! TaitoTalleila käy myös säännöllisesti vierailevia valmentajia.

Taitotallit Oy
Puikkarintie 49, 70420 Kuopio

puh. 0447747940
satu@taitotallit.fi
taitotallit.fi


Hukka-Putki ry on kuopiolainen agilityseura, jossa agilityä harrastetaan huumorilla ja huvin vuoksi. Siitä huolimatta tai juuri siitä syystä myös kilpailuissa menestyneitä koirakkoja on jo useampia, ja lupaavia tulokkaita sekä innostuneita harrastajia sitäkin enemmän!

Hukka-Putken tarkoituksena on edistää, tukea sekä ylläpitää Kuopion seudun koiraharrastajien agility-toimintaa ja edistää agility-harrastuksen leviämistä paikkakunnalla.

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme!

hukka-putki.fi
info(at)hukka-putki.fi

 

Koirakylpylä Aaltotassu - Tervetuloa polskimaan!
Viihtyisässä kylpylässä koirasi voi nauttia uimisen riemuista turvallisesti ja puhtaassa vedessä läpi vuoden! Monipuoliset palvelut; lihashuolto, laserterapia, infrapunahoito, suolahuone ja trimmaus.
 
aaltotassu.fi
info@aaltotassu.fi
050 556 5546
Saamaislahdentie 14
70420 KUOPIO

Pohjois-Savon Hevosjalostusliitto ry

Pohjois-Savon Hevosjalostusliiton toimintaan kuuluu hevoskasvatuksen ja -jalostuksen edistäminen alueellamme ja hevostalouden tunnettavuuden parantaminen.


Pohjois-Savon ravinaiset ry

Ravinaiset on raviurheilun piirissä ja sen liepeillä toimivien naisten yhdistys. Emme tavoittele toiminnassamme voittoa vaan pyrimme tuomaan raviurheilua esille naisnäkökulmasta ja kannustamaan naisia mukaan eri tavoin raviurheiluun. Palkitsemme mahdollisuuksien mukaan eri tavoin hevosia, niiden omistajia, hoitajia ja ohjastajia. Tervetuloa mukaan toimintaan!

https://www.psravinaisetry.com/
https://www.facebook.com/pohjoissavonravinaisetry/

Tervetuloa Kuopion raviradalle!