Ravinuoret - Keitä me olemme

Olemme Kuopion raviradan alainen nuorisotoimija, joka järjestää erilaista toimintaa lapsille ja nuorille raviradalla. Toimintaamme kuuluvat kerhot, eritasoiset kurssit, leirit ja ponisynttärit sekä kysyttäessä poniajelutukset ja keppariradat eri tapahtumiin. Teemme koulu- ja päiväkotivierailuita kysynnän mukaan.

Järjestämme Sorsasalon Ravikerhossa ponikerhoja, poni- ja hevoskursseja, valmennuskursseja sekä vanhempi ja lapsikursseja lapsille, nuorille ja aikuisille. Kesäisin ja loma-aikaan järjestämme ponileirejä. Lisäksi eri ryhmille, kuten polttariporukoille, räätälöityjä tilaustoimintoja. Toimintoja ohjaa koulutetut ohjaajat ja asiakastyöskentelyyn sopivat ponit ja hevoset.

Ravinuoret

 

Nuorille ja kilpailijoille

Työllistämme ja koulutamme nuoria niin lasten ja nuorten ohjaustehtäviin kerhoihin, kursseille ja leireille kuin raviradan muihin tehtäviin raviaikana. Tästä voit kysyä lisää p. 044-749 7477 tai nina.vaisanen@kuopionravirata.fi

Lisäksi järjestämme nuorten iltoja, retkiä ja valmennuspäiviä sekä ponihiittejä kysynnän mukaan.

Kuopion ravinuoret palkitsevat ponilähdöt sekä pitävät poniratsastusta tai ajelutusta Kuopion raveissa. Lisäksi meidän iloiset ohjaajat löydät kaikista raveistamme (pl. Lounasravit) lasten leikkihuone Muksulasta. Isoimmissa raveissa järjestämme tekemistä myös meidän Nuorten pisteellä totohallissa katsomon keskikerroksessa.

 

Kutsu meidät tapahtumaasi

PONIEN HOITOA, AJELUA, KEPPARIESTEKISAA

Kuopion Ravinuoret tulevat tapahtumaasi ponien ja keppareiden kera. Parin tunnin aikana ehtii tekemään monenlaista. Nämä ponit hurmaavat ja antavat elämyksiä vauvasta vaariin. Hinta 290 € + matkakulut.

Kysy lisää!

Yhteystiedot

Kuopin Ravinuorten Facebook
Kuopion Ravinuorten Instagram

Voit olla meihin yhteydessä joko soittamalla p. 044-749 7477 tai sähköpostilla nina.vaisanen@kuopionravirata.fi.

Käyntiosoite raviradalle: Puikkarintie 41, Sorsasalo

 

Tervetuloa Kuopion raviradalle!