Lapset mukaan raveihin

Muksula

  • Kuopion raviradan Muksula on avoinna ravien ajan.
  • Muksula sijaitsee katsomorakennuksen alakerrassa, pääsisäänkäynnin tuntumassa.
  • Arkiraveissa Muksulassa ei valvontaa, lapset leikkivät vanhempien vastuulla.
  • Lauantairaveissa Muksulassa on ohjattua toimintaa.

Nuorisopiste

Ravinuorten uusi nuorisopiste sijaitsee katsomon keskikerroksesta. Pisteellä on ohjattua ohjelmaa lauantairaveissa. Muissa raveissa ja tapahtumissa pisteellä on vapaasti luettavana lehtiä, pelattavia pelejä ja esitteitä ravinuortentoiminnasta.


Kepparirata

Kaksi kepparirataa on vapaasti ravien aikaan käytettävissä joko katsomon alakerrssa, keskikerrassa tai sään salliessa katsomon edessä pihalla. Lisäksi niitä käytetään tapahtumissa.

Isomman keppariestekaluston maksimihyppykorkeus on 110 cm. Kalustoon kuuluu 5 estettä ja puomeja sekä lankkupuomeja. Pienemmän kaluston maksimihyppykorkeus on n. 60 cm. Kalustoon kuuluu 4 estettä ja puomeja. Lisäksi on kartioita ja muuta lisämateriaalia esteratoihin. 
Keppariestekalustoa voi myös vuokrata omaan tapahtumaan 50 €/ vrk.


Seikkailukierros raveissa

Erilaisia teema seikkailukierroksia tehdään raviessa eri juhlapyhien mukaan, esim. joulua ennen tallitonttuseikkailuja ja pääsiäisenä pääsiäispupun seikkailuja. Seikkailuissa kierrämme lasten kanssa ympäri katsomoa ja keräämme vihjeitä, ja lopulta löydämme aarteen, josta jokainen seikkailuun osallistuja saa itselleen jotakin. Seikkailukierrokset sopivat mainiosti esimerkiksi päiväkotiryhmille. Kysy lisää!

 

Tervetuloa Kuopion raviradalle!