Elämyspalvelut


Elämysilta raveissa

Ravit ovat oiva mahdollisuus tarjota elämyksiä ja unohtumattomia kokemuksia niin asiakkaille kuin henkilökunnalle. Perinteiseen ravintolaillalliseen voit nyt yhdistää matkan hevosurheilun maailmaan hevosineen ja toto-peleineen. Ravi-iltaa vietetään raviradan Ravintola Ravimestarissa aitiopaikoilla noutopöytäruokailun ja A-oikeuksien keralla.

Elämysiltapaketin sisältöä voidaan räätälöidä toiveesi mukaan. Se voi sisältää esim:

Elämysiltapaketin hinta:

 

Osta lahjaksi elämyspaketti raveihin!

Noutopöytäruokailu ravintola Ravimestarissa ja lähtöautokyyditys tai tandemajelu. Lahjakortit myynnissä lippukaupassa!


Lähtöautokyyti

Nyt on mahdollisuus päästä aidon täysverisen lähtöauton kyytiin! Huikea elämys, jossa hevoset tulevat todella lähelle. Koe itse tai osta upea elämys ystävälle, merkkipäivälahjaksi tai yrityksen vieraalle. Kyyti toteutuu ravipäivinä. Hinta 25 €/ hlö.

 

Tandem-ajelu

Koe vauhdin hurmaa oikean ravihevosen rattailla ammattiohjastajan opastamana tandem-ajeluna! Aja lähdön esittely tai vietä ennen raveja elämyshetki tutustuen ravihevosen maailmaan mediapersoona Tappi Hoikan kera! Tämä sopii isommankin ryhmän elämyspäivään ja vaikkapa synttäri- tai läksiäislahjaksi.

Tandem-raviajelun kesto on n. 1-2 h, hinta alkaen 180 euroa/ryhmä.

Katso lisätietoja tästä.


Kiihdytyskisat

Uljaat hevoset korskuvat lähtökuopissaan, ohjastajat pitävät ohjaksista, on starttihetki. Vauhti kiihtyy, auto irtoaa, kuka vie voiton omassa lähdössä. Koe ravihevosella kilpailemisen vauhti autolähdössä. Kiihdytyskisa on huikea elämys pienryhmille, pääset kilpailemaan kaveriporukkasi kesken parhaan ohjastajan maineesta ja kunniasta.

Lähtö ajetaan tandem-kärryillä ammattiohjastajan kanssa, kuvataan ja voittaja palkitaan. Kiihdytyskisan kesto alkuvalmisteluineen ja voittajaseremonioineen on n. 1 tunti, hinta 1500 €/max. 6 hlöä, suojavaatteet ja kypärät sisältyvät hintaan.


Aikuisille suunnattuja kursseja järjestämme kysynnän mukaan, kysy tulevia kursseja tai kokoa porukka ja kysy seuraavaa vapaata aikaa ja muotoillaan juuri teille sopiva kurssi, lasten ja nuorten kurssirunkoja mukaillen.

Myös yksittäiset ajotunnit ovat sovittavissa, hinnat: 25€/ hlö / 1,5 h (sis. Alv 10%) 

Lisäksi eri ryhmille, kuten polttariporukoille, räätälöityjä tilaustoimintoja.

Tervetuloa Kuopion raviradalle!