Mainosta meillä

Tule mukaan vauhdikkaaseen urheiluun! Ravit on Suomen toiseksi seuratuin urheilulaji ja urheilulajeista ainoa, jossa yhteistyökumppani pääsee aina voittajaseremonioihin! Tarjoamme yrityksellesi nimikkolähtöjä, elämysiltoja asiakkaillesi ja henkilökunnallesi, TV-lähetyksissä hyvin näkyviä mainospaikkoja sekä paljon muuta.

Katso valmiit ratkaisut näiltä sivuilta tai ota yhteyttä, niin rakennetaan Sinulle sopiva markkinointi- ja elämyspaketti raveihin!

Marita Huttunen
p. 050 522 9799
marita.huttunen@kuopionravirata.fi

Näin hankit lisää asiakkaita ja myyntiä raviurheilun parista

Pysyvän vaikutuksen raviurheilua seuraavaan yleisöön ja alan harrastajiin voit tehdä erilaisilla markkinointi- ja myyntitoimenpiteillä. Ravit televisioidaan ympäri Suomen, joten raveissa alueellisen ja valtakunnallisen näkyvyyden voit saavuttaa samalla panoksella.

Ravilähetyksessä voidaan esittää samoja mainoksia kuin muillakin televisiokanavilla. Raviradan etu- ja takasuoran aitamainokset näkyvät ravilähetyksissä ja paikan päällä erinomaisesti. Aktiivinen raviyleisö tutkii hartaasti käsiohjelmaa sekä seuraa ravien kuulutuksia. Kuulutukset kuuluvat myös televisiolähetyksessä. Mainos käsiohjelmassa kuulutuksilla höystettynä varmistaa, että yrityksesi sekä tuotteesi/palvelusi tulevat huomatuksi. Raviradan internet sivuilla voit tehdä myös bannerimainontaa. Raviradalla kauppaa pääset tekemään esittely-/myyntipisteillä tai vaikka mainosmateriaalia jakamalla. Printti, televisio, suoramarkkinointi, tapahtumamarkkinointi, radio – kaikki tämä on raveissa mahdollista samalla kertaa!


Sorsasalon ravit ja muut tapahtumat tavoittavat vuosittain


Myynti-/ esittelypiste raviradalla

Hinta: 50 € + alv 24 % / ravit.
Sopimus pisteestä neuvoteltava etukäteen.

Tervetuloa Kuopion raviradalle!