20.1. Magic Monday & Finntack-Valjaskulma Cup -karsinta klo 18

Magic Monday on ravipäivä, jossa kilpaillaan Kuopiossa ja Forssassa yhtä aikaa. Ravit näytetään vuorotellen nopealla aikataululla TotoTV-lähetyksessä ja raviradoilla. Illan aikana kisataan Finntack-Valjaskulma Cupin karsinta, josta kuusi parasta pääsee Ravilauantaina 1.2. ajettavaan finaaliin. Finaalin voittaja saa Finntack R6 kilpakärryt!


Tapahtumat ja palvelut on keskitetty ravintolakatsomoon, missä voit ystäviesi seurassa nauttia jännittävistä ravilähdöistä herkullisen aterian ääressä ja kokeilla vaikkapa pelaamista. Ravintolaan ja istumakatsomoon on vapaa pääsy aina Magic Monday raveissa. Myös kahviopalvelut ovat ravintola Ravimestarissa maanantaisin.

Tuo asiakkaasi tutustumaan raveihin, vietä Tyky-päivää tai kerää ystäväporukka. Raviradan henkilökunta räätälöi juuri teitä varten sopivan paketin. Pöytävarauksen voit tehdä etukäteen p. 010-321 5750 tai toimisto@kuopionravirata.fi

Liput 6 €/ aikuinen, lapset alle 16 vuotta veloituksetta.

Ravikuljetusta Kuopiosta Maljalahdenkadulta, kaupungintalon takaa, klo 17.15. Paluukuljetus 15 min. viimeisen lähdön maaliintulon jälkeen. Edestakaisen matkan hinta 5 € / hlö.

Ravintola Ravimestarin menu:
Vihersalaattia & Salaatinkastiketta L, G
Kukkakaali couscous salaattia L
Katkarapu-perunasalaattia L, G
Leipä ja levite L

Ylikypsää Porsaan rintaa ja Choron kastiketta L, G
- peruna ratatouillea M, G

Kuningatar piirakkaa ja vanilja kermavaahtoa kahvin kera.
Menun hinta: 18 €, lapset alle 12 v. 9 €

 

Tiedustelut ja ravintolan pöytävaraukset:
010 321 5750, toimisto@kuopionravirata.fi
www.kuopionravirata.fi


Tallikahviossa ja Totohallin kahvila Tellassa tuoreita leivonnaisia sekä isompaan nälkään Juustoinen kinkkukiusaus & salaatti hintaan 10 €, lapset alle 12 v. 5 €. Tallikahviosta lisäksi Take-away-annoksia. Grilleistä ravimakkaroita ja hodareita. Tervetuloa herkuttelemaan!
 

Tervetuloa Kuopion raviradalle!