Perjantaina 25.9. klo 18 Racing, Amatööriohjastajien SM-finaalit & Nuorten Sarja 2020

Mustangeja on molemminpuolin rataa! Tervetuloa katsomaan upeita ravureita ja kiiltäviä harrasteautoja

 

Upea VS-Ravintoloiden menu tarjolla noutopöydästä ravintola Ravimestarissa (18 €/ aik) sekä kahvila Tella palvelee leivonnaisten keralla keskikerroksessa. Myös makkarat ja hodarit kuumenee grillissä. Ravintolan pöytävaraukset: 010 321 5750 toimisto@kuopionravirata.fi

Lämpimästi tervetuloa viihtymään raveihin! Raveihin liput 6 €, lapset alle 16 v. ilmaiseksi. Kuopion raviradan vapaaliput ja kausikortit käyvät normaaliin tapaan. Autokatsomopaikan hinta 4 €/auto. Lippuja voi ostaa sekä Kuopion raviradan verkkokaupasta että paikan päältä autokatsomon portilta.

HUOM. HARRASTEAUTOILIJA! Harrasteautolla, kuski + avec pääsee ilmaiseksi. Lisäksi tarjoamme toto-opastusta klo 17 neukkarissa. Olemme ohjaamassa Sinut autoinesi oikeaan paikkaan eli paraatipaikalle, raviradan etupihalle. Siinä voivat hevosvoimat katsella toisiaan, hepat ja autot.

Huolehdimme ravitapahtumamme yleisö- ja varikkotilojen hygieniasta ja paikalle saapuvien tehtävänä on pitää erityisen hyvä huoli turvaetäisyyksistä ja sairaana ei saa missään tapauksessa tulla raveihin. Järjestysmiehet valvovat tapahtumaa ja ohjeistavat tarvittaessa asiakkaita. Käsidesejä kannattaa käyttää yleisö- ja wc-tiloissa ahkerasti ja jos yskittää, niin muista suojata suusi.

Tervetuloa viihtymään! # ravit on parasta paikan päällä

Tiedustelut:
Toimitusjohtaja
Marita Huttunen
marita.huttunen@kuopionravirata.fi
050 522 9799

www.kuopionravirata.fi

 

Tervetuloa Kuopion raviradalle!