Tiistaina ratkeaa Racing Amatööriohjastajien SM-liiga!

Sorsasalossa ravataan seuraavan kerran tiistaina 28.9. klo 18 alkaen. Paikalle kannattaa saapua jo klo 17, jolloin vauhtiin päästetään A-ponit ja nuoret ohjastajat. Varsinaiset ravilähdöt starttaavat klo 18.07 Tammasarjan merkeissä. Racing Amatööriohjastajien SM-finalistit kilpailevat lähdöissä 2, 4 ja 8. Kolme parhaiten menestynyttä ohjastajaa palkitaan voittajakehässä heti lähdön 9 maaliintulon jälkeen. Finaalien ohjastajat löydät tästä linkistä.

Tervetuloa seuraamaan raveja paikan päälle Sorsasaloon! Katsomoalueella tarjolla ovat Totohallin viihtyisät kahvila-ravintolapalvelut sekä Totopelipiste. Istumakatsomosta on hyvät näkymät radalle, katsomoon vapaa pääsy. Tallikahviosta maukkaat leivonnaiset ja purtavaa varikon väelle. Varikolla ja katsomolla on myös grillit kuumina, joten käyhän maistamassa ravimakkaraa tai hodaria. 

Liput myynnissä ennakkoon www.kuopionravirata.fi sekä portilla. Kausikortit käyvät normaaliin tapaan. Muista myös vauhdikkaat Lähtöautokyydit, joita myynnissä lippukaupassamme!

Järjestämme tapahtumamme väljissä ja turvallisissa puitteissa. Tulethan vain terveenä paikalle.

 

Tervetuloa Kuopion raviradalle!