Tiistaina 1.12. klo 18 ravataan Varsakunkku finaali & Ponsse Cup karsinta

 

Sorsasalon tiistai-ilta tarjoaa suurkilpailutunnelmaa, kun vauhtiin pääsevät Varsakunkku-finalistit! Ravien menossa mukana Biofarm, Hevosklinikat Laukaa & Kuopio, Kurottajapalvelu PKR, Maaseudun Tulevaisuus ja Suomenhevosliitto ry. Poni Power -lähtö aloittaa illan klo 17.50. Ohjelmassa hyvää ruokaa ja juomaa sekä jännittäviä ravilähtöjä. Tule mukaan!

Raveja voit seurata ravintolakatsomossa, jossa tarjolla Upea VS-Ravintoloiden noutopöytämenu (18 €/aik.). Myös kahvilatuotteet löytyvät tänään ravintolakatsomosta. Ravintolan pöytävaraukset: 010 321 5750 toimisto@kuopionravirata.fi. Meillä voit nauttia tapahtumasta väljästi ja turvallisesti omassa seurueessasi. Lämpimästi tervetuloa viihtymään raveihin!

Liput 6 €, lapset alle 16 v. ilmaiseksi. Kuopion raviradan vapaaliput ja kausikortit käyvät normaaliin tapaan. Autokatsomopaikan hinta 4 €/auto. Lippuja voi ostaa sekä Kuopion raviradan verkkokaupasta että paikan päältä autokatsomon portilta.

Huolehdimme ravitapahtumamme yleisö- ja varikkotilojen hygieniasta ja paikalle saapuvien tehtävänä on pitää erityisen hyvä huoli turvaetäisyyksistä ja sairaana ei saa missään tapauksessa tulla raveihin. Järjestysmiehet valvovat tapahtumaa ja ohjeistavat tarvittaessa asiakkaita. Käsidesejä kannattaa käyttää yleisö- ja wc-tiloissa ahkerasti ja jos yskittää, niin muista suojata suusi. Käytä maskia sisätiloissa. Varikkoalueelle pääsy vain kilpailutoiminnan kannalta välttämättömillä henkilöillä (valmentaja, hoitaja, autonkuljettaja, ohjastaja ja radan toimihenkilö). Muilta varikko on suljettu.


Tervetuloa viihtymään! # ravit on parasta paikan päällä

Tiedustelut:
Toimitusjohtaja
Marita Huttunen
marita.huttunen@kuopionravirata.fi
050 522 9799

www.kuopionravirata.fi

 

Tervetuloa Kuopion raviradalle!