Pelit

Totopelit kuuluvat kiinteästi raviurheiluun. Pelien tuotoista maksetaan ravikilpailujen palkintoja. Ahkera totopelaaja on siis mukana auttamassa koko raviurheilun jatkuvuutta. Suomessa hevospeleistä vastaa 1.1.2017 Veikkaus.

Hevospelimuotoja on erilaisia. Totopeleissä voi arvailla ravilähdön voittajaa, kahden tai kolmen parhaan joukkoon sijoittuvia ja niiden keskinäistä järjestystä. Jännitystä voi kasvattaa myös pelaamalla useita eri lähtöjä.

Tietotekniikka on astunut vahvasti mukaan ravipelaamisen maailmaan. Pelaamisesta innostuneet voivat totota helposti internetissä, matkapuhelimella tai pelipisteiden kautta kioskeissa tai ravintoloissa. TotoTV tuo ravit myös kotisohvan ääreen. Paikan päälle ravikilpailua kannattaa silti lähteä seuraamaan, sillä monelle ravit ovat aidoimmillaan vain, kun hevosen tuoksun voi tuntea nenässään.

Pelimuodoista Voittajaa, Sijaa ja Kaksaria voi pelata kaikkiin lähtöihin. Troikkaa, Toto4- ja Toto75-pelejä sekä Päivän Duoa pelataan puolestaan lähtölistassa ennakkoon mainittuihin lähtöihin. Kaikki Toto-pelit ovat muuttuvakertoimisia pelejä.

Tässä kaksari ja troikka yhdistelmien ristiintaulukkoa helpottamaan  pelaajia


Voittaja
Valitse hevonen, jonka arvelet voittavan lähdön. Pienin panos on yksi euro. Voittoina palautetaan pelivaihdosta 85 %.

Sija
Valitse hevonen, jonka arvelet sijoittuvan kolmen ensimmäisen joukkoon. Jos lähdössä on vain 4-6 hevosta, tulee pelatun hevosen sijoittua kahden ensimmäisen joukkoon. Pienin panos on yksi euro. Voittoina palautetaan pelivaihdosta 85 %.

Kaksari
Valitse kaksi hevosta, joiden arvelet tulevan maaliin kahtena ensimmäisenä. Hevosten keskinäisellä järjestyksellä ei ole merkitystä. Pienin panos on yksi euro. Voittoina palautetaan pelivaihdosta 79 %.

Troikka
Valitse kolme hevosta, joiden arvelet tulevan ensimmäiselle, toiselle ja kolmannelle sijalle oikeassa maaliintulojärjestyksessä. Pienin panos on 0,50 euroa. Voittoina palautetaan pelivaihdosta 70 %.

Päivän Duo
Valitse voittajahevoset kahteen ennakkoon ilmoitettuun lähtöön. Pienin panos on yksi euro. Voittoina palautetaan pelivaihdosta 75 %.

Toto4
Valitse voittajahevoset neljään ennakkoon ilmoitettuun lähtöön. Toto4-pelissä voittaa neljä oikein tuloksella. Toto4-pelin pienin panoskoko on 0,20 euroa. Voittoina palautetaan pelivaihdosta 65 %.

Toto75
Valitse voittajahevoset seitsemään ennalta ilmoitettuun lähtöön. Toto75-pelissä on kolme voittoluokkaa:   7, 6 ja 5 oikein. Halutessasi voit osallistua vain ylimpään voittoluokkaan, jolloin mahdollinen voitto maksetaan 2,5-kertaisena. Kahden voittoluokan peleissä tulee ahneen rastin valinneille voitto kaksinkertaisena. Toto75-pelin pienin panoskoko on 0,05 euroa ja voittoina palautetaan 65 % pelivaihdosta.

Tervetuloa Kuopion raviradalle!