Koivikon Kalle avaa kautensa ensi perjantaina Kuopiossa

20.02.2015 19:41

Kriteriumin ja Derbyn sankari Koivikon Kalle avaa kilpailukautensa Pohjois-Savon Hevosenomistajien loimiraveissa ensi perjantaina. Tuomas Pakkasen ohjastama ja Markus Porokan valmentama 6-vuotias ori starttaa Toto4-pelin kolmannessa kohteessa, jossa se saa vastaansa mm. kovakuntoiset Kartellin ja Jamirin sekä viime vuonna hienoja esityksiä tehneen Pikkukahvelin. Luvassa on siis mielenkiintoinen kamppailu voitosta!

2000 euron ensipalkinnolla ajettavassa suomenhevosten Satavarma-lähdössä voittoloimea tavoittelevat mm. Ylivoima, Iidan Tähti, Karmilla, R.R. Valssitar sekä Sulo-Petteri. Toto4-pelin toisena kohteena ajettavassa 1600 metrin ryhmäajossa on vastaavasti vain yksi suosikki - voitosta voittoon purjehtiva Super Don. Toto4-pelin päätöskohteessa Mauri Jaaran valmentama ja ohjastama Irwin Saknussen on hyvältä lähtöpaikalta lähellä voittoa. Haastajista lähinnä huomioidaan Nurmosen valmennustallin Donaldinjo.

9. lähdön troikassa voittamaton Zap Bill on suuri ennakkosuosikki ja ruunan voittokulku jatkunee myös perjantaina.

Pohjois-Savon Hevosenomistajien loimiravien kunniaksi hevosenomistajat tarjoavat ilmaisen ruokailun kaikille Suomen Hevosenomistajien Keskusliiton jäsenille ravintolakatsomossa. Muista ottaa SHKL:n jäsenkortti tai täytetty jäsenkaavake mukaan!

 

Koivikon Kallen kauden aloitus sujui viime vuonna Kuopiossa voitokkaissa merkeissä

Tervetuloa Kuopion raviradalle!