Kuopio Stakesin voittajalle luvassa jälleen 24 000 euron ykkösrahat!

04.03.2015 14:20

Kuopion ja koko Pohjois-Savon suurin vuotuinen ravikilpailu, Kuopio Stakes, lähestyy jälleen kovalla vauhdilla. 4-vuotiaille Suomessa syntyneille lämminverisille tarkoitettu sprintterikilpailu ajetaan toukokuussa karsintojen ollessa ohjelmassa tiistaina 12.5. ja finaalin lauantaina 23.5. Tänä vuonna Stakesin finaali ravataan myös Toto76-pelin kohdelähtönä.

Kuopion raviradan hallitus vahvisti viimeisimmässä kokouksessaan tämän vuoden Kuopio Stakesin palkintotason ja edellisten vuosien tapaan finaalin voittajalle on luvassa muhkeat 24 000 euroa! Karsintalähdöissä voittajat kuittaavat 2000 euron suuruiset ykkösrahat.

Kuopio Stakes 2015-kilpailun viimeisen maksuerän eräpäivä oli 28.2. ja tällä hetkellä kilpailussa on mukana 62 hevosta. Mukanaolevat hevoset löytyvät tästä linkistä.

Mukana ovat mm. Tammakriteriumin, Uudenmaan Upeimman, Tammahambon ja Oulu Expressin sankaritar El Catwalk, Kasvattajakruunuvoittaja Fashion Duo, orihambon voittaja Cincinnati, Kymenlaaksoajon voittaja Speed Sniper sekä Victory Pilot.

                                                                   

                                                                     

 

 

Tervetuloa Kuopion raviradalle!