Tuikun Poju vs. Koivikon Kalle Suomen Cup-karsinnassa ensi maanantaina

17.03.2015 18:01

Kuopion Sorsasalossa ravataan mielenkiintoiset Toto4-ravit maanantaina 23.3. klo 18 alkaen!

Criollo Suomen Cup-karsinnassa Jukka-Pekka Kauhasen valmentama ja ohjastama talven menestyjä Tuikun Poju kohtaa Kriterium- ja Derby-voittaja Koivikon Kallen. Vaikka lähdössä on ainoastaan kahdeksan kilpailijaa, niin mielenkiintoa ei lähdöstä tule puuttumaan. Tuikun Pojun ja Koivikon Kallen ohella finaalipaikkaa tavoittelee Koivikon Kallen tallikaveri, SE-ori Vixen sekä lähdön "mustana hevosena" starttaava Kartelli. Criollo Suomen Cupin finaali ajetaan Lahden Jokimaalla lauantaina 18.4. ja sinne pääsee Kuopion karsinnan kaksi parasta.

Myös muissa maanantai-illan lähdöissä nähdään hyvää raviurheilua. Toto4-pelin avauskohteessa voitokas R.R. Valssitar on ykkösradalta suuri ennakkosuosikki. Toto4-pelin päätöskohteessa vastaavasti Mika Forssin ohjastama ja Heikki Korhosen valmentama huippulahjakas Victory Bonsai avaa 4-vuotiskautensa.

Iltaa tähdittävät myös nuoret hevoset ja ravit käynnistyvät 3-vuotiaiden lämminveristen Nuoret Radalle-sarjalla. Troikkakohteena ajettavassa lämminveristen Tammasarjassa 3-vuotias Callela Ladyboss kohtaa vuotta vanhemmat kilpasisarensa Paradise Leaderin ja Flight Aprilin.

Maanantairavien teemana ovat myös lähestyvät eduskuntavaalit ja vaaliravien menossa ovat mukana Savo-Karjalan ehdokkaista muun muassa Hannakaisa Heikkinen (kesk), Markku Eestilä (kok), Sallamaarit Markkanen (kesk) ja Timo Suhonen (sdp). Tervetuloa tapaamaan kansanedustajaehdokkaita raveihin!

Liput: 6 €, alle 16-v. ilmaiseksi. SHKL:n jäsenkortilla ilmainen sisäänpääsy.

Tervetuloa raveihin!

Toto4- raveissa yhteistyössä mukana:

KALLANTIEN AUTOKORJAAMO

 
Hannakaisa Heikkinen Markku Eestilä Sallamaarit Markkanen Timo Suhonen

 

 

Tervetuloa Kuopion raviradalle!