Töitä tarjolla myyntiin&markkinointiin!

13.12.2016 14:14

KUOPION RAVIRATA OY  
HAKEE MOTIVOITUNUTTA TULOKSENTEKIJÄÄ KAUPALLISEKSI TUOTTAJAKSI.

 
TYÖTEHTÄVÄT KOOSTUVAT pääasiassa raviradan näkyvyyselementtien kartoittamisesta, näkyvyyspakettien sisällön luomisesta sekä aktiivisesta myynnistä. Tarkoitus on kehittää yrityksen B2B-myyntiä ja markkinointia: millaisia tuotteita yritysmaailmaan voidaan myydä? Tällä hetkellä valikoimassa on esimerkiksi ravitapahtumia ja nimikkolähtöjä. Työhön kuuluu myös sisällön tuottaminen tuotteiden ja palveluiden markkinointiin. Työtä tehdään tiiminä, mutta jokainen on vastuussa omasta osa-alueestaan: työskentelyn etenemisestä, uusista ideoista ja toimintamalleista raportoidaan tiimille. Työtehtävät edellyttävät kykyä pitkäjänteiseen, itsenäiseen myyntityöhön.


OLETKO ODOTTANUT MAHDOLLISUUTTA YHDISTÄÄ KAUPALLISEN OSAAMISESI JA INTOHIMOSI RAVIURHEILUUN?
 
TÄSSÄ SE ON.
 

ME USKOMME, että myyntityöstä on nautittava siinä menestyäkseen. Siksi haemme myynnistä aidosti kiinnostunutta, haasteista inspiroituvaa ja myyntiorientoitunutta osaajaa, joka haluaa olla tekemisissä ihmisten ja yritysten kanssa. Toivomme löytävämme sujuvasanasen, positiivisen ja ammattitaitoisen myynnin ja markkinoinnin osaajan, ja arvostamme myynnin ja markkinoinnin kokemusta, alan koulutusta sekä totta kai raviurheilun tuntemusta. Meille tärkeintä on kuitenkin löytää tuloksellista työtä tekevä, meille sopiva ihminen. 


Auton käyttömahdollisuus on tehtävässä eduksi. 

 

KUOPION RAVIRATA OY järjestää ravitapahtumia sekä tarjoaa kattavia ja monipuolisia palveluja yleisölle ja yrityksille, esim. nimikkolähdöt, elämyspaketit, kahvila- ja ravintolapalvelut. Lisäksi vuoraamme tilojamme kokous- ja tapahtumakäyttöön. Sorsasalon ravirata sijaitsee vain yhdeksän kilometrin päässä Kuopion torilta.
Lue lisää: http://www.kuopionravirata.fi/
 
TIEDUSTELUT: Marita Huttunen, puh. 050 522 9799 tai sähköpostitse marita.huttunen@kuopionravirata.fi

Tähän tehtävään haetaan KAUPALLINEN TUOTTAJA - REKRYKOULUTUSHAUN kautta.

Lue lisää Kaupallinen tuottaja-RekryKoulutuksen sisällöstä koulutuksen järjestäjän,CreaMentors Oy:n, verkkosivuilta.

Tervetuloa Kuopion raviradalle!