Tuhti infopaketti T76-raveista

16.03.2017 19:06

Sorsasalon keväinen T76-ravitapahtuma järjestetään lauantaina 25.3.2017. Ravintolassa ja kahvilassa on tarjolla lounasta klo 13 alkaen ja jännittäviä raveja päästään seuraamaan klo 14. Vihjeet päivän peleihin päivitetään tänne. Tapahtuman teemana on Asuminen & Perhe, ja mukana olevien yritysten tarjontaan voit tutustua jo etukäteen Facebook-sivuillamme.

Raveissa on ohjelmaa koko perheelle! Katsomorakennuksen alakerrassa on mm. pomppulinna, aarteen etsintää, kasvomaalausta ja Muksulan leikkihuone, jossa Kuopion ravinuoret järjestävät ohjattua toimintaa lapsille. Lasten ohjelman ideointiin on osallistunut Kummiluokamme Toivalan koulun 1 B:ltä ja esillä on myös oppilaiden teoksia Ponikaverit-kampanjaan liittyen. Herkkusuille on myynnissä popcornia, joiden myyntituloista puolet Kuopion ravirata lahjoittaa Pelastaa Lapset ry:n toiminnan tukemiseen. Katsomorakennuksen edustalla ihasteltavana ja rapsuteltavana on poni, ja ravien alkajaisiksi nuoret ohjastajalupaukset ajavat kilpaa ponilähdössä!

Raveissa voit ostaa osuuden 50 €:lla ihkaoikeasta ravihevosesta, Koskelan Akselista! Samalla tuet raviurheilun nuorisotoimintaa, sillä Koskelan Akseli on Suomen juhlavuoden hyväntekeväisyysravuri. Tule Totohallin Koskelan Akseli -pisteelle, niin kerromme lisää.

Ravibussi lähtee tuttuun tapaan Kuopion kaupungintalon takaa Maljalahdenkadulta klo 13.15 ja paluukyyti raviradalta keskustaan 15 min. viimeisen lähdön maaliintulon jälkeen.

Liput: Lapset alle 16 v. ilmaiseksi, aikuiset 10 €, opiskelijat ja eläkeläiset 6 €

 

Tervetuloa Kuopion raviradalle!