Hyvän Olon messut & ravit 13.11.

06.11.2017 08:55

Viime vuonna järjestetyt Hyvän Olon messut & ravit
saavat jatkoa ma 13.11. klo 17!

Tule tutustumaan syksyn ihaniin tuoteuutuuksiin, hemmotteleviin hoitoihin ja tietenkin jännittäviin ravilähtöihin! Liput tapahtumaan 6 €, lapset alle 16 v. ilmaiseksi. Lapsille on ohjattua toimintaa Kuopion ravinuorten Muksulassa katsomorakennuksen alakerrassa. Ilmainen ravibussi Maljalahdenkadulta klo 17.15, paluukyyti 15 min. viimeisen lähdön maaliintulon jälkeen.

Ravintola ja kahvila ovat avoinna tapahtuman aikana. Maittavaan menuun pääset tutustumaan tästä linkistä. Myös hodari- ja makkaramyyntipisteet palvelevat, ja paikalla myös karkkimyyjä. Tervetuloa viettämään maanantai-iltaan hyvän olon ja elämyksien parissa!
 

Näytteilleasettajille:

Tervetuloa uudet ja vanhat näytteilleasettajat esittelemään tuotteitanne ja palvelujanne tapahtuman yleisölle. Ilmoittautumiset ja tiedustelut:

kirsi.nyyssonen@kuopionravirata.fi tai puh. 040-3000 772

Esittelypisteen maksu on 50 € (sis. alv). Hintaan sisältyy 20 kpl vapaalippuja jaettavaksi omille asiakkaille tai yhteistyökumppaneille. Nopeimmille esittelypöytä raviradalta. Muista paikkaa varatessasi ilmoittaa sähkön tarpeesta tai muista toiveista.

Lämpimästi tervetuloa mukaan syksyiseen hyvän olon tapahtumaan!

Tervetuloa Kuopion raviradalle!