Kuopion Ravinuorten harrastustoiminta keskeytyy

13.03.2020 12:14

Kuopion Ravinuorten harrastustoiminta keskeytyy 13.3. alkaen toistaiseksi

Korona-virus leviää ympäri maailmaa ja WHO on julistanut koronaviruksen pandemiaksi. Myös Suomessa viranomaiset suosittelevat nyt välttämään kokoontumisia ja harrastustoimintaa viruksen leviämisen ehkäisemiksi. 

Seuraamme tässä tilanteessa muita Kuopion kaupungin harrastustoimijoita ja keskeytämme myös meidän toimintamme 13.3. alkaen toistaiseksi. Tämä koskee siis kerhoa, kursseja, ponisynttäreitä, ajotunteja sekä muita meidän raviradalla tapahtuvia toimintoja. 

Seuraamme tilannetta ja tiedotamme mahdollisista muista muutoksista. 

Ravien osalta Suomen Hippos tiedottaa: Suomen Hippos noudattaa Suomen hallituksen linjauksia ja kaikki ravitapahtumat ovat yleisöltä suljettuja perjantaista 13.3.2020 alkaen. Kilpailualueelle 13.3. alkaen pääsevät ainoastaan kilpailupäivän ohjastajat, sekä hevosen mukana kulkeva valmentaja, hevosenhoitaja sekä autonkuljettaja. Omistajia Hippos suosittelee päästämään kilpailualueelle rajoitetusti.

 

Jos nuorisotoiminnan tiimoilta on kysyttävää ole yhteydessä 

Heini Korhonen

p. 0505747456

ravinuoret@kuopionravirata.fi

 

Rajoituksista huolimatta ei ole mitään syytä minkäänlaiseen paniikkiin, vaan järkevään toimintaan. Pyrimme toimilla ennaltaehkäisemään ja hidastamaan viruksen leviämistä. 

Tervetuloa Kuopion raviradalle!