Mikko Lilleberg Sorsasalon ratamestariksi

18.06.2021 13:46

Mikko Lilleberg Kuopion raviradan ratamestariksi

Kuopion Ravirata Oy on palkannut Mikko Lillebergin hoitamaan ratamestarin tehtävää. Lilleberg on tullut tunnetuksi ravivalmentajana ja ohjastajana niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Viime vuodet Lilleberg on työskennellyt hevosalan ulkopuolella. Uusi ratamestari tulee perehtymään työhönsä alueemme pääratamestarin Antti Jaaran opastuksella.

Sorsasalon kaviouran kuntoon ja radanhoitokalustoon on tehty äskettäin panostuksia, jotta pystytään takaamaan hyvät ja turvalliset kilpailu- ja harjoitusolosuhteet. Kavioura on mm. mallinnettu drone-kuvauksin ja seuraavana toimenpiteenä radan rakenteet kartoitetaan maaperänäyttein. Tämän jälkeen tehdään jatkosuunnitelmat radan kunnostamistarpeesta. Myös varikkoalueen kunnostamistyöt jatkuvat. Uudet kalustohankinnat mahdollistavat ratamestarille sujuvan radan hoidon tulevaisuudessa.

Kuopion ravirata toivottaa uuden ratamestarin tervetulleeksi töihin!

Aiheesta on tänään tiedotus- ja keskustelutilaisuus Kuopion raviradalla Pohjois-Savon Hevosjalostusliiton vuosikokouksen jälkeen. Vuosikokous alkaa klo 18. Tilaisuudessa on paikalla Kuopion raviradan edustajien lisäksi Suomen Hippos ry:n toimitusjohtaja Sami Kauhanen, pääratamestari Antti Jaara ja Kuopion uusi ratamestari Mikko Lilleberg.

 

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Marita Huttunen p. 050-522 9799, marita.huttunen@kuopionravirata.fi

ratamestari Mikko Lilleberg p. 044-4931 359, mikko.lilleberg@kuopionravirata.fi

         Mikko Lilleberg

Tervetuloa Kuopion raviradalle!