Sorsasalon Ravikerhon uudet kurssit

17.02.2022 14:14

Sorsasalon Ravikerhon uudet kurssit:

 

Talli- ilta 15€/kerta (/hlö)

Talli- ilta on kaikille hevosista ja poneista kiinnostuneille avoin kerho- ilta, jonne voi tulla viettämään aikaa ponien ja hevosten kanssa. Harjaillaan hevosia ja poneja sekä tutustutaan tallin elämään rennossa ja rauhallisessa hengessä. Ei tarvitse olla aiempaa kokemusta.

Tiistaina 22.2.2022 klo 18.00-19.30 lapset

Tiistaina 1.3. Klo 18.00-19.30 aikuiset/perheet

 

Lauantain ponitunti 5 x 1,5 h 75€ (6 hlö)

Aloituspäivä La 26.2. Klo 13-14.30

Lauantain ponituntiryhmä on avoin ryhmä tasosta riippumatta. Tunneilla opetellaan valjastusta ja ajamista sekä ponin hoitoa kurssilaisten tason mukaan kahden ohjaajan kanssa, samassa ryhmässä voi olla vasta-alkajia ja jo enemmän harrastaneita kerholaisia. Jokaisella kerralla ei välttämättä ajeta, vaan voidaan touhuta ponien kanssa monenlaista!

 

Valjastuskurssi la 9.4.2022 klo 11-14

6 henkilöä/kurssi 30€/hlö

Valjastuskurssi sopii niille hevosharrastajille, jotka haluavat oppia ravivaljastuksen perusteet. Kurssilla käydään läpi sekä pikalukko-, että perinteinen ravivaljastus. Kurssille voi tulla opettelemaan ponin tai hevosen valjastusta. Sopii lapsille, nuorille, aikuisille ja perheille!

 

Aikuisten ravikurssi 5 x 1,5h 75€ (max. 6 hlö/kurssi)

Aloituspäivä To 14.4. Klo 17.30-19.00

Onko perheessä innokas poniharrastaja ja haluaisit itsekin vähän päästä raviharrastukseen käsiksi? Tai onko sinulla raviharrastuksesta taustaa nuoruusvuosilta ja haluaisit taas takaisin kärryille? Vai kiinnostaako raviurheilu ja hevoset ihan muuten vaan ja haluaisit päästä harrastuksessa alkuun? Silloin tämä kurssi sopii juuri sinulle! Tämä on aikuisille suunnattu kurssi, jossa opetellaan hevosen kanssa toimimista ohjatusti, turvallisissa puitteissa. Kurssilla opetellaan valjastusta, ajoa ja hevosen hoidon perusasioita aikuisten kesken, arjen haasteet hetkeksi unohtaen! Voit olla vasta-alkaja tai jo hevosten kanssa enemmän aikaa viettänyt, tämä kurssi sopii kaikille asiasta kiinnostuneille taitotasosta riippumatta.

 

Kurssit ovat myynnissä lippukaupassa, tervetuloa mukaan!!

Tervetuloa Kuopion raviradalle!