Sorsasalon Ravikerho - tule tutustumaan!

20.01.2023 10:05

Sorsasalon Ravikerho - hevostoimintaa nuorille -hanke toimii Kuopion raviradan tallialueella. Järjestämme Ravikerho -toimintaa lapsille, nuorille ja aikuisille. Kaikki ovat tervetulleita mukaan - olitpa sitten ensimmäistä kertaa hevosten kanssa tai jo kokeneempi harrastelija. 

Uutena toimintana järjestämme keskiviikkoisin Tallituokioita perheille klo 9.30-11.00. Tarjolla on mukavaa puuhailua ponien ja hevosten kanssa leppoisassa tallitunnelmassa. 

Voit kysyä poneja vierailulle myös omaan tapahtumaasi. Olemme vierailleet mm. kouluilla, päiväkodeilla ja messutapahtumissa.

Tiedustelut: hanketyöntekijä Nina Väisänen p. 044-749 7477 tai nina.vaisanen@kuopionravirata.fi

Saapumisohjeet Ravikerholle

Ravikerhon osoite on: Virranniementie 134, 70420 Kuopio. KS. KARTTA

Ajo-ohje: saapuessasi Sorsasalon rampille, kurvaa Sorsasalon Nesteen ohi Virranniementietä kohti Kuopion ravirataa. Seuraa opastetta "hevosautot" kohti varikkoaluetta (ei käännytä yleisöalueen suuntaan, vaan jatketaan suoraan eteeenpäin Virranniementietä). Sorsasalon Nesteeltä on 1,5 km Kuopion raviradan varikkoalueelle Virranniementietä pitkin. Tallirakennus on iso punatiilinen rakennus oikealla puolella varikkoaluetta, valjastuskatosten C ja D takana. Aja molempien katosten ohi ja käänny oikealle, jolloin saavut tallin pihaan. 

 

Sorsasalon Ravikerho - hevostoimintaa nuorille -hanke saa Kalakukko ry:ltä Leader-rahoitusta. Hanketta toteuttaa Pohjois-Savon Hevosjalostusliitto ry ja Kuopion Ravirata Oy.

 

 

Tervetuloa Kuopion raviradalle!