Elämykselliset Erätaika -messut Kuopion raviradalla 26.-28.4.2024

03.05.2023 15:05

Perinteiset Kuopion Erätaika -messut kokevat merkittävän uudistuksen, sillä erähenkinen tapahtuma järjestetään seuraavan kerran Kuopion raviradalla Sorsasalossa huhtikuun viimeisenä viikonvaihteena 2024. Uudet messutilat laajoilla ja monipuolisilla ulko- ja sisäalueilla tuovat näytteilleasettajille mainioita mahdollisuuksia esitellä tuotteitaan ja palveluitaan käytännössä. ”Esimerkiksi raviradan keskikentän lampi mahdollistaa uudella tavalla kalastukseen liittyvien tuotteiden esittelyn ja välineiden testaamisen. Suunnitelmissa on lohikalojen istutus lampeen ja näyttelyvieraat pääsevät kokemaan käytännössä lohikalastusta sekä kalan jatkokäsittelyä ruoaksi ammattilaisen opastuksella. Myös metsästysaseiden näytteilleasettajille tarjotaan entistä monipuolisemmat esittelymahdollisuudet ja näyttelyvieraat voivat päästä itse kokemaan ammuntaelämyksiä. Mönkijä- ja maastopyöräradat tulevat olemaan suosittuja messuvieraiden tutustumiskohteita. Ensi vuoden messuilla vierailijat pääsevät testaamaan taitojaan ja kokemaan monipuolisia erähenkisiä elämyksiä ”, lupaa Savon Erämessujen messupäällikkö Tapio Multasuo.


Messuvieraiden on helppoa saapua tapahtuma-alueelle Sorsasaloon. ”Sijaintimme moottoritien varrella on mainio ja tarjoamme messuvieraille parkkialueet aivan tapahtumapaikan läheltä. Lisäksi meillä on viihtyisät kahvila- ja ravintolatilat, joissa pystymme nopeasti palvelemaan messuvieraita. Upeaa, että saamme tarjota puitteet Erätaika 2024 -messuille”, iloitsee Kuopion Ravirata Oy:n toimitusjohtaja Marita Huttunen.


Messualueen kartta julkaistaan tulevan kesän aikana, jolloin päästään aloittamaan näytteilleasettajille paikkamyynti. Uutuutena järjestetään pe 17.11.2023 Erätaika-ravit, joissa erämessujen näytteilleasettajat ja yleisö pääsevät jo ennakkoon tutustumaan Erätaika-henkeen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuopion raviradalta Tuula Laakkonen ja Marita Huttunen
Tapio Multasuo Erämessujen messupäällikkö ja Markku Timonen Erämessujen hallituksen puheenjohtaja

Tervetuloa Kuopion raviradalle!