Koivikon Kalle ja Hymynkare Ratsastuskouluravien tähtinä

11.04.2014 14:52

Viime syksynä Kriteriumin SE-ajalla voittanut Koivikon Kalle aloittaa 5-vuotiskautensa Sorsasalossa ensi perjantaina. Markus Porokan suojatti starttaa Toto4-pelin käynnistävässä 2100 metrin aikatasoituksessa perusmatkalta ja sopivassa sarjassa ori onkin lähellä ykköstä.

Koivikon Kallen ohella 5-vuotiskautensa käynnistää pitkänperjantain raveissa myös Viidensadan Tallin omistama Kriterium-, Oulu Express- ja Pikkupelimannifinalisti Hymynkare. Ravi-illan kahdeksannessa lähdössä kilpailevan Hymynkareen edesottamuksia seurataan mielenkiinnolla, sillä talvikauden valmentautuminen on sujunut oriin osalta hyvin. Jos vaikka se kuparinen rikkoutuisi jo ensi perjantaina kotiradalla..?

Toto4-ravien muissa lähdöissä kilpailee myös muita mielenkiintoisia hevosia. Nuorten Sarjassa viimeksi vakuuttavasti voittanut Heikki ja Martti Pellikan Donna Linda on jälleen lähellä ykköstä ja takamatkan Super Donilla ja Berto Vaikolla tuleekin kiire Valtimon tamman tavoittamisessa. Toto4-pelin kolmannessa kohteessa mm. Special Promise, Flower's Windy, Dust To Dust sekä Meo Modo ovat kilvoittelemassa voitosta. Toto4-peli päättyy lämminveristen 2100 metrin ryhmäajoon, jossa huippukyvykäs Horsetail's Jack saa vastaansa voimillaan elävän, mutta epävarman Tir Du Caux'n, Lion Leaderin sekä Sir Harmin.

Pitkänperjantain Ratsastuskouluraveissa ravurit ja ratsut kohtaavat, ja pyhäpäivän ilta tarjoaakin monenlaista oheisohjelmaa: Team Sorsasalon ja Kuopion Ratsastajien Monté-haastelähdön, keppihevoskilpailuja perheen pienimmille (ja vähän isommille) sekä ratsastusnäytöksiä!

Ratsastuskouluraveihin on myös ilmainen sisäänpääsy!

 

Tervetuloa Kuopion raviradalle!