Toto75 huipentaa Sorsasalon superviikonlopun!

17.05.2014 09:37

Stakes-viikonlopun ravijuhlat jatkuvat Toto75-raveilla lauantaina 17.5.

Iltäpäivän tähtihetkinä nähdään 3-vuotiaiden lämminveristen Biofarm Cup- finaali, kylmäveristen Savon Voiman Savo- ajo sekä lämminveristen kultadivisioonakarsinta. 12 000 euron ensipalkinnolla ajettavassa Biofarm Cup- finaalissa kotiradan Aragorn Hoss saa vastaansa mm. Korven tallin Arctic Musclesin ja Savo-ajossa perusmatkan tammat pyrkivät Norikon ja Saaga S:n johdolla karkuun takamatkan kovilta Virijorilta, Bokerilta, Köppiseltä ja Tapsan Tahdilta. Kultadivisioonassa vastaavasti Sorsasalon rataennätyksen (1.10,2a) haltija Womanizer S kohtaa Beatasinen, Mr Exquisiten, Day Cruisen, Minto's Romeon ja Big Sky Hurricanen.

Toto75-ravien muissa kohdelähdöissä riittää myös huippumenijöitä. Haastajadivisioonakarsinnassa voitosta ottelevat mm. Tir Du Caux, Driller Man, Bite The Bullet ja Superieur. Kylmäveristen huippudivisioonassa matkana on 2600 metriä ja suosikkeina starttaavat Simelius, Aaron Hem, Ponnen Aatos ja Armaani. Tammalähdössä takamatkan Astrid Wibbillä, Västerbo Missionilla, Play Like Devilillä ja Sweet Hopella on tiukka päivätyö paalulta lähtevien kilpasisarten tavoittamisessa. Toto75-pelin päätöskohteessa Special Promise kärsii takarivin uloimmasta lähtöpaikasta ja Mika Haapakankaan suojatin haastavat Caesar De Veluwe, Millstone's Lissom, Stepping Memory, Will Be Black Out ja Flower's Windy.

Iltapäivän 9. lähdön troikassa on perjantain tapaan tarjolla Fintoton 10 000 euron suuruinen troikkabonus!

Toto75-ravit käynnistyvät klo 14, jolloin keppihevoskilpailijat valtaavat kaviouran Kuopion Keppihevos Cup:in II osakilpailun merkeissä. Lapsia varten Muksula on myös avoinna ja siellä esiintyy taikuri klo 15-17. Pomppulinna viihdyttää myös perheen pienimpiä!

Liput 10€, alle 16-v. ilmaiseksi. Opiskelijat & eläkeläiset 6€. Raveihin on ilmainen bussikuljetus Kuopion keskustasta Maljalahdenkadulta (kaupungintalon takaa) klo 13.15. Paluukuljetus n. 15 min. viimeisen lähdön maaliintulon jälkeen.

Tervetuloa Kuopion raviradalle!