Pakkanen lounasravien kaksoisvoittajana

24.09.2014 14:21

Siilinjärveläinen Tuomas Pakkanen lähestyy vauhdilla arvostettua 1000 voiton rajaa. Tänään Kuopion lounasraveissa Pakkanen ohjasti kaksi ykkössijaa, ensimmäisen avauslähdön nimiinsä vieneellä Stirling Affairilla ja toisen Toto4-pelin kolmannen kohteen voittaneella Yankee's Dudella. Pakkasen voittosaldo on nyt 995.

Toto4-pelin ensimmäisen kohteen voittoon ravasi vahvan kirin päätteeksi Martti Pellikan ohjastama ja valmentama Christel Face. Samalla Pellikka vahvisti asemiaan Sorsasalon valmentajaliigan kärkipaikalla. Toisessa Toto4-kohteessa Seppo Vaakanaisen ohjastama ja valmentama Madman puristi lopussa ohi suosikki Dole Rain. Toto4-peli päättyi yllätysvoittoon, josta vastasi Sami Vehviläisen luotsaama Witch It. Suursuosikki Gimli C.C. menetti pelinsä loppukurvin laukkaan.

Lounasravien kokonaispelivaihto oli 95 558,20 euroa. Huomionarvoista oli se, että Kuopion lounasraveihin pelattiin Ruotsista ja Etelä-Afrikasta yhteensä enemmän kuin nettipelin kautta (ulkomaan peli n. 33 100 € ja nettipeli n. 30.700).

Tervetuloa Kuopion raviradalle!