Hienotasoinen Amatöörien SM kruunaa Sorsasalon superperjantain!

17.10.2014 16:11

Perjantaina 24. lokakuuta Kuopion Sorsasalossa ravataan hienotasoiset Toto4-ravit klo 18 alkaen. Illan ohjelmassa ovat mm. Amatööriohjastajien SM- finaalin ensimmäiset osalähdöt sekä lämminveristen Tammasarja. Katsomon puolella riittää myös seurattavaa, sillä perjantaina Kuopiossa järjestetään myös Toton SM- karsinta, jossa haetaan paikkoja Vermossa 22.11. järjestettävään finaaliin.

Amatööriohjastajien SM- finaalit käynnistyvät Kuopiossa neljällä osalähdöllä ja mukana on kilpailemassa 12 Suomen parasta amatööriohjastajaa Maailman mestari Janne Räisäsen johdolla. Finaalit ovatkin ehkä kovatasoisimmat, mitä koskaan on järjestetty! Tästä kertoo se, että SM- finaaliin osallistuvat ohjastajat ovat ottaneet yhteensä peräti 1665 ykkössijaa! Voittotilaston ykkössijalla komeilee pohjoisen poika Petteri Joki, jonka voittosaldo on lukemissa 422. Tiukasti Joen kannoilla tulee Sami Sandberg 419 ykkössijalla. Muita yli 100 voiton ohjastajia SM- finaalissa ovat Arto Komulainen, Veli-Matti Kangasluoma ja Aarne Ranta. Amatöörien SM- finaalin osalähdöt ajetaan lähdöissä 2,3,7 ja 8.

Toton SM- karsinnasta pääsee kaksi parasta Vermon SM- finaaliin ja pelimuotoina ovat voittaja, sija ja kaksari. Karsintaan pääsee osallistumaan enint. 35 pelaajaa. Kuopion karsintaan mahtuu vielä hyvin, ja ilmoittautumisohjeet löytyvät Fintoton sivuilta osoitteesta http://opas.toto.fi/totosm.

Nuoremmalle väelle on tarjolla ennen raveja harvemmin ajettu shetlanninponien Monté- eli raviratsastuslähtö!

Kuopion perjantairavien lähtölistoihin pääsee tutustumaan tästä linkistä.

Pääsyliput raveihin 6 €, alle 16-v. ilmaiseksi. SHKL:n ja Melekomonen Tallin jäsenkortilla ilmainen sisäänpääsy.

Tervetuloa seuraamaan Sorsasalon SM- raveja perjantaina 24.10 klo 18 alkaen!

 

Tervetuloa Kuopion raviradalle!